Met Sam zijn achtergrond in digitale marketing en Filip's passie voor videoproducties stampten de twee in augustus '17 Hillview Video uit de grond. De start van een mooi complementair team:

"Hillview komt voort uit de wens om ons eigen ding te kunnen doen. Videomarketing wordt alsmaar belangrijker en we maken dit toegankelijk voor bedrijven van alle groottes en sectoren. Onze eerste klanten zijn we binnen ons eigen netwerk gaan zoeken. Nu willen we ze tot loyale klanten maken en daarop verder bouwen om nog meer opdrachten aan te trekken. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar freelancers om in de toekomst regelmatig mee samen te werken." 

Filip MJ Hellings, 30-01-2018

 

Watch out, there's a new kid in town! Vorige week kondigde Reclamos Fotografie de geboorte van een gloednieuw foto-agentschap aan. Wat is de strategie van zaakvoerder Andreas Gijbels:

"2017 stond in het teken van groei. Het team is uitgebreid, het aantal klanten is gegroeid, onze naamsbekendheid is toegenomen en we hebben tal van mooie projecten gerealiseerd vanuit C-mine Crib.

Het werd duidelijk dat schaalgrootte noodzakelijk was om onze positie nog verder uit te bouwen. In het najaar kwam er de opportuniteit met het Hasseltse videoproductiehuis Medialife. Om onze ambitie als full-service fotografiebedrijf te blijven waarmaken was een synergie een enorm interessante stap. Daaruit is Medialounge ontstaan, een fotografiebedrijf dat bedrijven nog efficiënter zal voorzien van sterke beelden omdat onze diensten voortaan geïntegreerd zijn.

In de huwelijksfotografie blijven we nog steeds actief als Reclamos, omdat dit voor ons een speciale niche is waarin we sterk verankerd zijn."

- Andreas Gijbels, 18-01-2018

 

 

Een viertal jaar geleden begon het bij Annelies te kriebelen om iets nieuws uit de grond te stampen en in de zomer van 2017 heeft ze de sprong gewaagd. Zoekend naar een stimulerende omgeving die de mogelijkheid gaf om een netwerk uit te bouwen, koos ze voor een kantoor hier in C-mine Crib. Ondertussen is Annelies & Co een bloeiend bedrijf van HR-experts dat tal van ondernemingen in Limburg zowel operationeel als strategisch helpt groeien:

"Bedrijven van binnenuit versterken doen we door er zelf praktijkgericht in mee te draaien. We doen meer dan HR-consultants die louter advies geven. Actief meewerken in de organisatie kan enkel doordat we een brede waaier van activiteiten op ons nemen. Enerzijds worden de bedrijven ontzorgd en anderzijds kunnen we zo vanuit een uniek standpunt inzichten verwerven over personeelsbeleid, administratie, rekrutering, projecten,... Hiervoor hebben we een heel divers team ter beschikking dat als klankbord kan dienen. Zo zetten we ons dagelijks in om het personeelsbeleid van bedrijven klaar te stomen voor de toekomst!" 

- Annelies Bakos, 9-07-2018