Offices


C-mine Crib beschikt over gemeubelde kantoorruimtes van diverse afmetingen en biedt flexibele huurformules aan waarbij rekening gehouden wordt met de noden van elke startup!


 

Fix Desk


Geen nood aan een eigen kantoorruimte, maar wel een vaste werkplek in een gemeenschappelijke ruimte? Dan is onze fix desk formule de ideale oplossing! Je hebt 24/24 toegang tot je eigen werkplek en kan bovendien genieten van de volledige infrastructuur van C-mine Crib.

Flex office


Op zoek naar een flexibele werkplek in een inspirerende omgeving? Plug in op onze Flex Desk en maak gebruik van de faciliteiten van deze prachtige ruimte. Met een gunstige ligging vlakbij de E314 spring je snel even binnen tussen 2 afspraken door.

Jouw startup succesvol lanceren?

C-mine Crib is de ideale plek om jouw startup succesvol te lanceren. We halen hiervoor alles uit de kast om jou met raad en daad bij te staan.

 

Een dringende vraag? Snel opgelost dankzij onze partners.
Ontdek hier onze partners en geniet als Cribber van gratis eerstelijnsadvies en speciale voordeelstarieven.


Opvolging door onze programma-managers

Je startup lanceren vanuit een incubator wil zeggen dat je vooral sneller vooruit kan gaan. Niet alleen motiveren je collega-ondernemers je, maar ook wij zorgen voor een korte opvolging. We hebben hiervoor een IT-tool ontwikkeld waarmee we je vooruitgang en uitdagingen kunnen detecteren én opvolgen. Kort op de bal spelen en schakelen, alleen zo kan je snel terrein winnen.
 

Start it @KBC

Start it @KBC biedt een uniek groeiprogramma aan. Als trouwe partner van het incubatorennetwerk begeleiden we je met je pitch zodat je goed voorbereid aan de selectieronde kan meedoen. Word je aanvaard dan krijg je een gratis locatie in ons netwerk gedurende 18 maanden, je volgt de Start it Academy, neemt deel aan tal van events en krijgt een eigen mentor. Meer info: www.startit.be

 

BHIC

BlueHealth Innovation Center stimuleert de digitale transformative van de gezondheidszorg. Dankzij het BHIC krijgen jonge bedrijven in de HealthTech de nodige ondersteuning. Ook organiseert het BHIC diverse evenementen waar opleidingen en matchmaking binnen hun ecosysteem centraal staan. Meer info: www.bhic.care

 

UNIZO

Unizo heeft een aantal opleidingtrajecten voor jonge bedrijven die zorgen voor de nodige challenge.

Meer info: www.unizo.be 

 

Istart @IMEC

Heb je een Tech-startup en zoek je naast begeleiding ook een eerste financiële partner? Imec Istart is hier voor de ideale match. Wij brengen je graag in contact met dit acceleratieprogramma.

Meer info: www.imec-int.com/en/istart

 

Netwerk van 250 coaches

Ondernemen is ook op tijd even stilstaan. Nadenken en sparren met een coach. Via onze partner Limburg Startup brengen we je in contact met een netwerk van 250 ervaren ondernemers en managers.

Meer info: www.limburgstartup.be/coaches

 

Matchmaking

Kiezen voor een incubator is kiezen voor expertise. C-mine Crib introduceert je daarom met veel plezier bij interessante partijen die relevant zijn voor jouw bedrijf.