Wat is C-mine Crib?

 

CReatieve Innovatieve Business, dat is waar  Crib voor staat!

Op de grondvesten van de mijn van Winterslag ondersteunt deze incubator jonge, innovatieve bedrijven bij hun opstart of groei.  Hiervoor biedt C-mine Crib een ruime waaier aan flexibele office formules in een inspirerende werkomgeving. Bovendien kunnen de start- en groeibedrijven er terecht voor gespecialiseerde begeleiding en coaching.

C-mine Crib is een initiatief van de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en stad Genk.

Kantoor & Support

 

C-mine Crib biedt diverse dienstenformules aan in functie van de noden van uw start- of groeibedrijf. Deze diensten bestaan uit een gemeubeld kantoor op maat en gespecialiseerde begeleiding i.s.m. diverse partners binnen een professionele en inspirerende infrastructuur. 

Meeting of event op een unieke locatie?

 

C-mine Crib beschikt over enkele prachtige meeting rooms en een inspirerende Creativity Loft, voorzien van alle hedendaags comfort zoals gratis wifi, beamer en intelligent bord. Bedrijven en organisaties uit alle sectoren kunnen hier terecht voor meetings, events, trainingen, workshops, seminaries… Ook catering wordt op maat voorzien.

Beleef C-mine Crib

 

C-mine Crib organiseert in samenwerking met diverse partners een interessant aanbod aan inspirerende activiteiten.

Over C-mine

 

In het jaar 2000 groeit het idee bij stad Genk om in de gebouwen van de oude steenkoolmijn van Winterslag, een creatieve hub te laten ontpoppen. In 2001 koopt stad Genk de site van LRM (Limburgse Reconversie Maatschappij) en in 2005 wordt de naam "C-mine" geboren. Inhoudelijk werkt de creatieve hub rond vier pijlers: educatie, creatieve economie, creatieve recreatie en artistieke creatie en presentatie. Met een hogeschool gespecialiseerd in diverse artistieke afstudeerrichtingen, een incubator voor jonge ondernemers, een cultuurcentrum, een designcentrum, een cinema, C-mine expeditie,... is de C-mine missie geslaagd. 

Wil je C-mine bezoeken? Hier ontdek je wat er allemaal te beleven is op deze creatieve site.