link2innovate

 

Link2Innovate is een project dat in de grensregio Vlaanderen-Nederland grensoverschrijdende samenwerkingsprojecten wil opzetten tussen jonge technologiebedrijven en gevestigde bedrijven of organisaties.

Jonge technologiebedrijven en gevestigde ondernemingen kunnen veel voor elkaar betekenen. Innovatie is steeds meer het domein van jonge technologiebedrijven die risico's durven nemen en volop voor nieuwe ideeën gaan, maar pilot toepassingen of klanten vinden is niet altijd vanzelfsprekend. Grotere bedrijven hebben het voordeel dat ze veel ervaring in huis hebben wanneer het gaat om nieuwe producten en diensten in de markt te zetten. Ze kennen ook de behoeften van hun klanten, maar missen soms de flexibiliteit die nodig is om te innoveren. Een samenwerking betekent hier een win-win oplossing.

Link2Innovate matcht bedrijven grensoverschrijdend die een meerwaarde kunnen betekenen voor elkaar. Vervolgens begeleidt een businesscoach de bedrijven stap voor stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. Voor de experimentele ontwikkeling is er ook financiële steun in de vorm van een subsidie.

C-mine Crib is partner van dit innovatieve programma. Voor meer info, klik hier of contacteer Jasper Olaerts.

#FFFFFF