2018okt 04

Pitchtraining voor Crib bedrijven door Tom Braekeleirs

C-mine Crib

Leer Pitchen als een Professional!

Vertellen wat je doet, het is vaak moeilijker dan je denkt. Mensen boeien en intrigeren is voor velen niet vanzelfsprekend. Toch hebben we vaak nood aan een gepast verhaal. Dat vormt namelijk een essentiële tool bij de zoektocht naar financiering, tijdens gesprekken op netwerkevents en sales gesprekken.

Daarom organiseert C-mine Crib samen met BlueHealth Innovation Center een pitch training, speciaal voor de Crib-bedrijven!

Tom Braekeleirs, directeur van BlueHealth Innovation Center, zal eerst de regels van de kunst uitleggen. Daarna gaat iedereen aan de slag om zijn eigen verhaal in een pitch te gieten en naar voor te brengen. Je zal ook de nodige feedback krijgen om op die manier je pitch bij te schaven tot een vlijmscherpe boodschap.Wees er snel bij, er is in deze sessie plaats voor maximum 10 Cribbers!

PRAKTISCH

Locatie: Creativity Loft, C-mine Crib
Start: 12u - Einde: 16u
Schrijf je hier in.

 

Wie is Tom Braekeleirs?

Tom Braekeleirs is een bedrijfsman die entrepreneur werd. Na 17 jaar in bedrijven als EDS, Navision en Microsoft, veranderde hij zijn carrière pad om het BlueHealth Innovation Center (voorheen: Microsoft Innovation Center Vlaanderen) te leiden met een specifieke focus op Zorginnovatie. 

Naast deze rol is hij ook een veelgevraagd spreker over thema’s als marketing, employee engagement en ondernemerschap.

Hij heeft een diploma als Master Handelswetenschappen en in Industrieel Ondernemingsbeleid.

Hij is gehuwd en heeft 2 kinderen.
Zijn persoonlijk motto: “Change the world, or go home!”