C-mine Crib partner: QPS

Wie is QPS?

QPS heeft de ambitie om zaakvoerder en onderneming door veranderingen te loodsen. Wij helpen u waarde creëren, wij staan u bij om in te spelen op disrupties. Wij zijn uw partner om opgebouwde waarde te beschermen en optimaal te structureren.

Ondernemers daarbij begeleiden in elke fase van hun onderneming – van start tot exit - is onze missie. QPS zet u met advies en tools op het juiste spoor, het spoor van de toekomst. Dergelijk lange termijnperspectief vereist vooruitziendheid en kennis op vlak van nieuwe technologie. Een dergelijke duurzame samenwerking vereist flexibiliteit, inzicht en een persoonlijke benadering.

QPS is innovatief, toekomstgericht en op en top professioneel. Partner voor het leven. Accountancy for life.

QPS & C-mine Crib

QPS zet de afgelopen Jaren vol in op het begeleiden van startende en innovatieve bedrijven. Een samenwerking met C-mine Crib is dus de ideale aanvulling op onze dienstverlening.

We bieden de bedrijven van C-mine Crib steeds een intake gesprek met eerstelijnsadvies voor al hun vragen of bekommernissen rond hun startende onderneming. Daarbovenop genieten de bewoners van C-mine Crib van een voordeeltarief op al onze dienstverlening. Ondernemers kunnen kiezen uit formules van enkele besprekingen per jaar tot een echte intensieve begeleiding met strategisch bedrijfsadvies. Wij hechten er zeer veel belang aan om startende ondernemers te helpen in hun ondernemerschap, zowel op fiscaal als op parafiscaal vlak.

Zelf zijn wij ondernemers die een 40-tal mensen tewerkstellen. Op die manier kennen wij alle ins- en outs van de complexe Belgische wetgeving en adviseren wij onze klanten steeds met kennis van zaken. Gezien wij klanten hebben over een waaier van sectoren kunnen wij ook steeds een vergelijking maken met ondernemers die in het zelfde schuitje zitten, een absoluut voordeel voor starters.

 

QPS