Nikkeldesign

Nikkeldesign helpt je onderneming zoeken naar de juiste visuele uitstraling zodat je jouw ideale klanten bereikt en kunt matchen met hun beleving.

Van mensen die klaar zijn voor next level ondernemen en er dus van overtuigd zijn dat een gepaste visuele communicatie bijdraagt tot het succes van hun bedrijf, krijgt Niki vlinders in haar buik.

Dit alles resulteert in de quote “ Wat je uitstraalt trek je aan”

De klantenportefeuille is zeer uiteenlopend en bewijst dat Niki zich perfect kan inleven in ieders bedrijf.

Helemaal gepassioneerd, om van elk bedrijf visueel boven de anderen te laten uitstijgen, werkte ze de totale branding uit van Schreurs Woningbouw, Tapio, Royal Olive, DHS finance, Innohuis…

Daarbij behoudt ze het evenwicht om voort-durende relaties aan te gaan met grotere bedrijven zoals IKEA (opmaak webpagina’s), Genomics Core UZ Leuven(logo + design website), Caleffi int. (promomateriaal, fiches, ads, banners,…), Zero Emission Solutions (campagnes, logo’s, branding).

Onlangs heeft Nikkeldesign een commitment aangegaan met de provincie Limburg via ‘The School’ om samen met andere ontwerpers en met studenten 5 elementen uit het dagelijks leven aan te kaarten en oplossingsgerichte methodes aan te reiken die eind september zullen tentoongesteld worden in de chocoladefabriek te Tongeren.  Volg zeker https://www.facebook.com/grafische.studio.nikkel/ voor het verdere verloop!